Santoku nôž Trino od značky FABINI je navrhnutý v Česku a vďaka vrúbkom je ideálny na krájanie pečiva, ovocia a zeleniny aj so šupkou. Čepeľ noža je vyrobená sendvičovou metódou San Mai z japonskej trojvrstvovej ocele. Výsledkom je ostrý a pružný nôž, u ktorého nehrozí prasknutie ani uštipnutie. Tvrdé jadro AUS8, zaisťujúce maximálnu a dlhotrvajúcu ostrosť, dopĺňajú mäkšie pružné vonkajšie vrstvy, ktoré zabraňujú poškodeniu čepele. Ostrie je brúsené obojstranne pod uhlom cca 13 ° a tvrdosť ocele dosahuje 57-59 HRC. Rukoväť má perfektnú ergonómiu a je vyrobená z termoplastického materiálu, ktorý sa nešmýka a zaisťuje maximálnu pevnosť a odolnosť.
Farba |
čierna/strieborná |
Dostupnosť |
out_of_stock |